Giveaway Separuh Jiwang | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, December 8, 2010

Giveaway Separuh Jiwang


Cik Weeda menjemput aku untuk join GA pertama dari belog kesayangan beliau:
Bukan Belog Jiwang. Nama GA diberi pun sempena nama belog tersebut :)


Syarat-syarat:
  • Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Separuh Jiwang'
  • Mesti follow blog weeda ni supaya senang nak tahu update pasal GA ini
  • Letak banner kat atas dalam entri dan link kan ke entri contest. Letak banner kat sidebar juga ye kawan-kawan. (boleh dapatkan kod html di entri contest)
.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

riwayathariku

Gnesop wish Selamat Menyambut Maal Hijrah Cekidout yaw! :)
.......................................................................................................................

  • Tinggalkan link entri giveaway korang kat kotak komen entri contest
  • Tag 3 orang kawan yang sporting *aku memandai tambah kriteria*:
  • Tarikh tutup GA ni adalah pada 3 Januari 2011
Hadiah menarek wohhh!!! meh cepat join ramai-ramai semua orang!!!!

Sapa takmoh join tamau kawan :p *gurau je lahhhh*





13 comments:

ardinihumaira said...

Goodluck Kie-yu!
:D kalo menang ksi dni adiah :D

izyanty collection said...

alamak dh kena tag lak hehehe..ok nak p tengok dulu senang ke sush nak join. pas nie kie-yu kna join my GA lak ek huhuhu

nurezzat said...

gudluck k.kieyu!
ezzat suda join..

s said...

cayok cayok...!!

sw33tdarling.com said...

cayok cayok...!!

SyUhAdA said...

gudluck kie-yu~!!

JZ Business World said...

tq tq kie-yu :) bes bes! 1st time jz kena tag utk ga.. walau susah walau payah, utk kie-yu jz akan join.. sbb jz mmg sporting.. ye ke? hehe.. jz akan buat ga/contest lagi.. nanti jz announce.. make sure kie-yu join tau ;)

Weeda said...

tengs cayam join ga weeda...=))

sop said...

good luck kie-yu...

gnesop.com said...

semoga berjaya...

zuhanismohamed said...

goodlcuk eh :)

Lianna Umar said...

Gd luck ya ^_^ chaiyokk

elleyayah . said...

nyum2.elly dah join.