Aku Halimunan | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, December 7, 2010

Aku Halimunan


Moh jadi halimunan dengan melepak di belog Aku ~ HALIMUNAN. Hee. Ekceli belog ini milik sis Amy a.k.a sw33t darling a.k.a ibu kepada 2 hero dan 1 heroin.

Sumber: sw33tdarling.com

Ini gambar keluarga bahagia sis Amy masa raya lepas. Serba hijau gitu! Mengikut sejarah yang ada pada belog, beliau telah mula berblogging sejak Disember 2008. Fuhhhh..lama tu. Aku pun tak kenal lagi apa itu belog masa tu. Yang aku tau chat miRc je. Hee.



Jom kepoh-kepoh apa entri pertama dalam Aku ~ HALIMUNAN:

19 Disember 2008 : Welcome To My New Blog

This is my own blog… really really really my own blog.. Welcome!!!!

Masih baru, masih dalam pembelajaran mengenali fungsi dan gadget² yang ada… So harap mendapat penerimaan yang sebaik² dari kawan² aku yang dikasihi…

Harap dengan blog baru aku ni, aku akan mendapat lebih ramai kawan !!! Apapun, otak aku tengah blur dek mengkerjakan menda ni dari pagi lagi… so give a rest…!

Sekian,


Oh yes! Lepas baca komen dalam entri ni baru aku tau yang beliau pernah ada belog lain sebelum ni. Hihihi. Kalau nak tahu mana satu belog beliau sila cekidout dengan tuan punya badan yek :p

Ehem-ehem. Entri lain yang best tahap wajib baca:

Sis Amy juga merupakan seorang blogger yang rajin blogwalking. Kalau u ols nak jadi priority untuk disinggah ringan-ringankan jari komen di entri di sana. Ini tips dari beliau sendiri dan aku sahkan yang ia memang benar! Tak percaya boleh cuba-try-test sendiri lahhh.

Next, meh lambakkan URL u ols di sudut Kumpul Bloglink Aku ~ HALIMUNAN ni. Tak rugi pun tinggalkan link kan :)

Apa lagi moh kita singgah..

Hari-hari aku berhalimunan! U ols bila lagi?



9 comments:

munna said...

selalu gak masuk blog kak halimunan ni.. tapi jd silent reader je.

Kie-yu said...

@munna
lepas ni komen la sis
mesti dia singgah balik punya :))

hans said...

ahaks
selalu singgah juga blog dia

P/S : Kisah Dongeng Telefon Awam Dan Telefon Bimbit

Belalang Hijau said...

halimunan ke?
still nmpk tuh...hahaha jap nak terjah

Kie-yu said...

@hans
gud! gud! cayalah hans :)

Kie-yu said...

@Belalang Hijau
hehe..
jom terjah :))

ardinihumaira said...

nak gi jadi halimunan jap kat sana. heee :D

tengkorakemas said...

Ingatkan kie-yu jadi halimunan..

mana tau pakai baju halimunan si Harry Potter :)

gnesop.com said...

itu la ceritanya yer...
ingatkan apa tadi.. huhuhu
jom terjah :)