Selamat Pengantin Baru Stilla | Belog Ohsem

Jom selongkar

Sunday, October 10, 2010

Selamat Pengantin Baru Stilla


Minggu lepas dapat jemputan via fesbuk ke wedding reception kawan blogger kita (cik
Stilla) yang jauh nun di seberang laut sana. Aku tak dapat nak datang dan hanya mampu mengucapkan tahniah dari R4T ajelah. Sob..sobb..



Roy Azrie & Setilla Wedding Reception
Time : Sunday, October 10 · 7:30pm - 10:30pm
Location : Crown Square, Jalan Padungan, Kuching Sarawak.



Banner ni aku kidnap dari event page fesbuk beliau. Hee. Mintak halal ye Stilla. Siapa geng blogger dari bumi kenyalang yang dapat jemputan sempat lagi nak ke sana. Datang jangan tak datang ye. Hee.

Kelepak kelepak kelepak kepung..

Kelepak kelepak kelepak kepung..

Ucapan khas untuk pasangan pengantin baru dari R4T:

Selamat pengantin baru kepada Stilla dan Roy Azrie, semoga jodoh berkekalan hingga ke anak cucu juga akhir hayat. Tahniah dan semoga berbahagia hendaknya :)

U ols nak berucap jugak? boleh tinggalkan pesanan kat event page stilla sini yek. Tak pasti jika u ols yang bukan dalam friend list boleh bukak ke idok. Kalau tak boleh drop je ucapan kat kotak komen nanti aku sampaikan. Boleh gitu?

Rasa gembira bila dapat perutusan raja sehari dari kawan-kawan.



4 comments:

tengkorakemas said...

selamat pengantin baru buat Stilla dan Roy Azrie, dan juga pengantin2 lain yg kahwin hari ni..ramai betul kahwin hari ni..

p/s:Kie-yu bila lagi?hehe

Cik Jari said...

aik..tak pergi makan kenduri ke nih?

BTW,tahniah pengantin

ardinihumaira said...

dni tak ado fb...
baru dapat tengok benda ni.. wahhh bestnya dia kawen dah dear.. kita bila? hiksss

nurezzat said...

selamat pengantin baru !