Konsert Paramore Live In Kuala Lumpur | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, October 13, 2010

Konsert Paramore Live In Kuala Lumpur


Ada peminat Paramore yang singgah R4T hari ini? Ini berita baik untuk u ols. Ekceli aku tak minat pun band ni tapi sekadar menyampaikan berita yang lalu depan mata. Sharing is caring tak gitu?


Tune Talk Mobile Prepaid akan terbangkan mat-mat saleh ni ke Malaysia untuk konsert mereka tak lama lagi. Bila? Di mana? Tiket? Ni haa jawapannya:


Tarikh: 19 Oktober 2010
Masa : 8:30 Malam
Lokasi : Stadium Nasional Bukit Jalil
Harga tiket: RM358 (Rock Zone), RM268, RM168, RM98


Dan sekarang era.fm tengah promosikan konsert tersebut lalu u ols boleh menang tiket percuma dengan macam-macam cara. Yes, its FREE!

  • Jadilah pemanggil pertama bila isyarat sonik dikeudarakan dan namakanlah lagu hit Paramore dengan betul untuk membawa pulang 4 tiket X RM 168!
  • Menangi juga tiket secara online disini.

Sumber: www.era.fm

Artis Malaysia dah tak laku ke? Ops! Terlebih sudah.




4 comments:

ardinihumaira said...

dni bukan takat tak minat. tak tahu pun dia nyanyi lagu ape. hehe... pssttt --> jangan pergi konsert tu. baik lepak ngan dni minum air balang ikan kie-yu!:D mahal sangat tiketnya hehe

tengkorakemas said...

TE ada juga minat lagu dorang ni..tapi jgn harapla nak p konsert, buang duit je..

baik beli dvd..(bukan buang duit gak ke?haha)

Shahrul Azrie said...

best klu dpt mpegi nie.....hrga tkt pun mahal gak

nurezzat said...

terlepas sudah.. ngee~