Pengumuman untuk nadia, Sylarius, Dni dan Tengkorak Emas | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, October 20, 2010

Pengumuman untuk nadia, Sylarius, Dni dan Tengkorak Emas


Heh. Saspen tak tajuk entri? Ekceli aku ada benda nak habaq kepada kesayangan R4T berempat ni. Eh, ada banyak lagi kesayangan tapi entri kali ni tak related dengan u ols. Lenkali ok?



Dear ..


Firstly nak mintak ampun mahap sebab lambat poskan hadiah u ols. Hee. Ekceli dah lama beli tapi nak ke pejabat pos tu bercinta betul. Dah nak hujung tahun ni banyak pulak kerja bos bagi. Jangan marah haaa.

Hadiah u ols aku dah pun poskan semalam. Mungkin masa baca entri ni ada yang dah terima sebab pos laju dijamin sampai esok! Hee. Harap dapatlah terima hadiah yang tak seberapa tu tanda persahabatan maya kita yek. Even tak pernah face-to-face tapi aku rasa closed sangat dengan u ols.

Hah! Ada lagi satu hal. Dalam kotak tu aku ada selit notes kecil dan malangnya kerana eksaited menyampul boleh aku terlupa nak boh kat salah satu kotak. Tak surelah sapa punya. Gila cuai tau makcik sorang nih. Mintak mahap lagi sekali. Anggaplah entri ni pengganti kepada notes yang tercicir tu. Hee.

Kepada u ols yang sudi baca entri ni sampai habis tapi dok tertanya-tanya apa contest yang mereka dah menang boleh refer pada entri ini :

4 Blogger Bertuah

Psstt..nak tahu satu rahsia tak? Ekceli kan kuiz tu aku nak capture nombor 012345 tapi baru perasan yang nombor tu bukan nombor yang ditunggu. Dah alang-alang buat teruskan ajelah. Hee.

Last but not least, kepada u ols yang baru pertama kali jejak ke sini silalah rajin-rajin bertandang sebab aku sangat suka buat kuiz terkejut dan tak pasal-pasal u ols dapat hadiah. Tak percaya tanya dak asy.

Selamat bergumbira geng!


<< NANG kalau suka! Tqvm :)



10 comments:

Weeda said...

nak jugak....hehehehe~

SyUhAdA said...

nak jugak..

tiap2 hari kna dtg blog nie lah..

hehe~

Faiz said...

nak menang jg...huhu..

aren said...

nak hadiah! kalau ada kontest gtau ye.heeee

nadia said...

kieyu! =)
nadia br nak bgtau kieyu,
nadua da dapat parcel ni da!!!
yey! yey! yey! excited gile nk bkk ni.. sabo na...

ardinihumaira said...

alamak.. takpe2 kalo terkena kat dni yang tak de yang tu dni tak kesah cuma dni nak denda kie-yu hanto 30 bungkus hadiah lagi untuk dni. aci tak? ahahahahahah lariksssssssssssssss


okeh asyik lariks je ... ;p



thanks kie-yu!

tengkorakemas said...

hehehe nak buat entri boleh tak?

Sylarius said...

Terima kasih Kie-yu. Susah-susah je ko nak bungkus-bungkus kasi hadiah untuk kitorang. =)

Terima kasih banyak-banyak =)

gnesop.com said...

tak pernah lg dapat hadiah dari R4T.. bila boleh dapat nih.. huhuhu :)

nurezzat said...

nak jugak ~ huhu