Kenapa Jadi Macam Ni? Tolong!! | Belog Ohsem

Jom selongkar

Sunday, October 3, 2010

Kenapa Jadi Macam Ni? Tolong!!


Takmoh buat entri pasal
tukar template sebab dah muak. Hee. Aku suka sangat template yang ini sebab nampak kemas gilaaaaa *syok sendiri* dan berwarna biru. Sejuk mata memandang u ols.

Tapi....setiap template yang aku guna mesti ada je yang tak kena. Cis!


Couldn't retrieve data. Please try again later. Please note that this feature will only work for blogs with a valid RSS feed.

Masa nak ping dokek innit, dapat amaran merah menyala macam kat gambau atas nuu. Huwaaa!!! Kenapa boleh jadi macam ni? Patutlah masa aku komen dekat belog yang guna commentluv semua tak dapat nak retrieve entri baru kat R4T.

Dah patplohpat kali try again pun sama jugak. Ada sapa-sapa tau tak macam mana nak selesaikan masalah ni. Gugel pun tak jumpa tutorial yang sepatutnya. Keyword salah kot?

Takut nak godeh bukan-bukan kat HTML, kang jahanam pulak rumah aku. Blogger terrer sekalian tolonglah. Pleaseeee.


Pisang emas dibayar belayar
Masak sebijik di atas peti
Saya budak baru belajar
Tolong tunjukkan yek sapa yang reti

Sedih tau tak pernah jadi macam ni.



12 comments:

Asyraf Hamasaki said...

Mana nak like ni ~~"

Kie-yu said...

hehe :D
tak sempat nak boh lagi la~

Weeda said...

setting kat site feed yang kat setting tu kot..rasa nya kalau RSS feed ni xda kaitan kot nge html template...kalau salah harap maap ye..

belalang hijau said...

rase mcm nak tlg...
tp apekan daya diri ini juga buta
it...

hee

tengkorakemas said...

rss feed blog kie-yu tu valid tak? dah check guna rss feed validator?

Azman Roslan said...

maaf, tak dapat nak tolong.. heheh

mya said...

ko jgn tanya akak dik.
akak nie lagi la tak reti.

ardinihumaira said...

alamak kie-yu... dni pon penah jadi... kena copy paste satu2... nak retrive tu tak leh. sobsss

gnesop.com said...

ni kat mana plak yer? tak pernah tgk paparan cam nih.. huhuuh

Mr PenyuBiru said...

cuba check guna rss feed validator tu. rasanya header template tu tak ikut format yg betul kut.

Ariff Shah said...

kena tanya orang innit la kot. aku pun xtau sangat.

nurezzat said...

saya pon tak pandai..