Fabiano Ricco Heels To Let Go | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, October 8, 2010

Fabiano Ricco Heels To Let Go


R4T nak gantikan mudah.my kah? Hee. Idoklahhh. Saja nak tolong menolong mana yang patut. Okeh meh kita straight to the point.

Sini ada satu heels aku nak tolong sorang budak ni let go kepada sesiapa yang berminat. Meh hendap ghope kasut tersebut:


Brand / Jenama : Fabiano Ricco
Warna : Kelabu (Grey)
Saiz : 37 / 5
Sebab nak let go : Saiz tak fit pada kaki, longgar
Condition : Still new, baru sekali pakai - kata owner
Harga masa beli : RM40++ (tak hingat la pulak)


Beliau nak let go dengan harga RM30 sahaja termasuk postage dan satu free gift. Berbaloi-baloi kan, siap ada free gift. Kelas gitu.

Ada yang berminat? Sila komen untuk booking atau emailkan ke fourth.floor424@gmail.com untuk u ols yang nak sambar terus. Permintaan akan diproses dalam masa 24 jam. Siapa cepat dia dapat!

Ingatkan nak rembat tapi besar 1 saiz. Huhuhu.


psst..SOLD oredy. Sorry!


8 comments:

syAzAnA said...

wow heels. em, bukan saiz syaz lah kieyu. huhu.

Ayeem Jemain said...

saya nak! saya nak try pakai. hahaha. *gurau*

ardinihumaira said...

lawa la.. tapi dni tak boleh pakai kasut tertutp sebab kaki dni cepat melecet. tu pasal dni duk post gambar kasut terbuka je... huhu. sayangnya dia nak letgo. t dni try tanya zie kot dia berminat :)

Weeda said...

alaa tak muat kaki la...

Cik Moon said...

alaa... saiz kaki cik moon kecik jer...35

F33Z~Hafizah~cucuatokaji said...

haha..feez macam berminat je..sbb i ni pengumpul kasut..by the way 37 tu bukan saiz 6 kah?..hehe..leh try pakai dulu tak..haha....ok..kalau minat, camne nak bayar?...ngee~

ciknabil-a said...

alaa kasut tue cam tggi sgt jew..
lg pown muat kew kaki bella lau pakai? hurmm

nurezzat said...

kite tak pakai high heels la.. tapi kakak kite gile high heels.. haha..