CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, October 18, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly


Cik AK ajak aku join contest-senang-tahap-kunyah-kacang-Ngan-Nyin yang dianjurkan oleh belog The Beauty in Ugly. Mekaseh yek cik AK!



Syarat-syarat penyertaan:

1. Jadi follower blog The Beauty in Ugly.

2. Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest.

3. Buat entry dengan tajuk " CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty in Ugly "

4. Upload SATU sahaja gambar convocation anda yang terbaik

ATAU

Untuk mereka yang belum convo/tiada gambar convo...
Buat ucapan tahniah convocation paling unik untuk tuan punya blog/kawan anda (tidak melebihi 30 patah perkataan).
(pilih salah satu, kalau nak buat dua2 pun boleh, tapi mesti dalam entry berasingan)

5. Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry contest.

6. Tag seorang atau lebih rakan blogger lain. (makin ramai kene tag, makin cerah peluang nak menang)

Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM (31/10/10)

****************************

Aku nak join yang tepek gambar punya. Ini gambar konvo aku yang paling lawa la konon:


Err..gambau gini diterima ke incik tuan contest? Kalau tak valid habaq kat cheq tau. Hee.

Udah tu kena tag blogger lain. Sapa nak join silakan, besar tapak tangan Litar F1 Sepang aku tadahkan. Kepada follower R4T anda dijemput dengan segala hormatnya untuk join contest ini. Sat lagi aku jerit kat shoutbox hangpa naaa.

Selamat berkonvo kepada tuan punya contest dan u ols yang terlibat!


<< NANG kalau suka! Tqvm :)



14 comments:

SyUhAdA said...

gud luck ye~!!

mls nak join..
xde gmbr konvo..
hehe (alasan~!)

ardinihumaira said...

wow.. comellah kie-yu :) goodluck! kasi pooh tu kat dni meh3 :D

Weeda said...

aaaaa....weeda tak konvo lagi...jelesss tgk gamba konvo..

oh kie-yu ni cute la..agagaga...

Asyraf Hamasaki said...

sejak2 da ada gambar original ni kan :-p

belalang hijau said...

gud luck kie-yu
belalang support dari bwh tanah yea...
hee...

MR. MIND said...

bahagianya dia, hehehe

gnesop.com said...

good luck yer kie-tu..
comel gambar tu :)

aliesha kirana said...

hehehehe..gudluck kieyu..alolooo..comelnye gambo die konvo...super kawai!!

tengkorakemas said...

good luck kie-yu :D

E.d.Y said...

thank sbb join contest ni...gambar macam mana pun xkesah, asal gambar convo..jgn gambar kawen dah la...huhu

tunggu keputusannya nnt k..good luck..:)

Dean Winchester said...

goodluck! haha

nadia said...

kieyu, siapa dlm gmbr ni?? kakanda adinda kah? hehehe..
gudlak bebeh.

butterflyana said...

GOOD LUCK!

nurezzat said...

gudluck k.kie-yu ! sy konfem tak leh join.. konvo pon blom.. klau konvo waktu tadika dlu2 ade lah pic nye.. huhu