10 Hari Lagi $$$ | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, October 21, 2010

10 Hari Lagi $$$


Tak sampai sepuluh hari lagi bulan Oktober akan meninggalkan kita. Rasa kejap je masa berlalu ye. Lepas ni dah nak raya lagi, mesti semua lembu-lembu risau dengan nasib mereka bulan depan. Hee.


Ekceli saja nak ingatkan u ols tentang kempen TOP BLOGGER COMMENTATOR AWARD yang sedang dijalankan. Keputusan untuk 3 blogger bertuah akan diumumkan pada 1 November, jika tiada aral melintang. InsyaAllah. 7 blogger lain yang tersenarai akan aku masukkan ke dalam bloglist 'Mesti Singgah'. Ada faedahnya kalau u ols dok dalam bloglist ni tau. Setiap kali naik update dari belog u ols aku akan picit laju-laju. Haaa. Best kan?

Sumber: aulia87.wordpress.com

Top Commentator Oktober

  1. ardinihumaira
  2. tengkorakemas
  3. Weeda
  4. SyUhAdA
  5. belalang hijau
  6. Faiz
  7. Sylarius
  8. gnesop.com
  9. ard
  10. Mr PenyuBiru

Ini adalah pengkomen terbaik R4T setakat entri ini ditulis. U ols kena kelik link tu satu persatu sebab mereka bukan sahaja pengkomen terbaik tetapi mempunyai belog yang sangat menarik! Busy macam mana sekalipun aku mesti singgah bila ada update walaupun tak tinggalkan komen.

Oh, ye. meh nak recap apa yang mungkin dimenangi oleh mereka yang bakal ditabalkan sebagai TOP BLOGGER COMMENTATOR untuk bulan Oktober ni.

Tempat pertama : Cash via Maybank2u / Topup RM15
Tempat kedua : Cash via Maybank2u / Topup RM 10
Tempat ketiga : Cash via Maybank2u / Topup RM 5

Ingin diingatkan bahawa penghargaan ini akan berlangsung SETIAP BULAN selagi aku masih ada rezeki. Dan yang paling penting penghargaan ini bukan bermaksud aku paksa u ols komen. Aku hanya nak menghargai mereka yang patut dihargai. Apa pun pendapat + / - terpulang.

Terima kasih kepada blogger widget yang tolong uruskan kira-kira komen u ols semua. Nak harap aku memang takdelah. Aku allergik sikit dengan Matematik ni.

Setiap komen u ols sangat dihargai. Terima kasih ye.


<< NANG kalau suka! Tqvm :)



7 comments:

gnesop.com said...

alamak.. tempat kelapan ker?
huhuhu.. gembira juga sbb dalam top 10..
yg ptg komen yg membina kan :)

Jieda said...

Biasanya akak jadi silent reader je di sini.Lepas ni nak tinggalkan komen la untuk setiap entry kie-yu he3

SyUhAdA said...

ooh..
syu jdik yg ke-4..
hehe...

bes jgk klau dpt topup free nieh...

smoga murah lg rezeki kmu ye..kie-yu..

tengkorakemas said...

nak amik kesempatan ni ucap terima kasih :) dah dapat bungkusan tu hehe

ardinihumaira said...

wahh nama dni ado? tak pasan.. yeay nak adiah :D nak komen banyak2

Zikri Husaini said...

tahniah kepada semua top komentator..

nurezzat said...

owhh, patut ikuti lanjutan blog k.kie-yu nih.. huhu. nak adiah jugak.. kebetulan dtg di sini.. nak komen banyak2 la..