Hotel Dekat dengan PICC Putrajaya. Siapa tau? | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, October 20, 2010

Hotel Dekat dengan PICC Putrajaya. Siapa tau?

Hari Sabtu ni adinda nombor 2 konvokesyen di PICC Putrajaya. Esok dia akan gerak dulu ke sana untuk ambil jubah dan attend raptai. Hari Jumaat pula aku dan kelorga akan bertolak untuk kutip budak yang nak konvo itu. Sementara tu dia akan tinggal di rumah kawannya.

Punya berbelit pengenalan aku bagi. Ekceli aku nak mintak pendapat u ols yang berada di Putrajaya dan kawasan sekitarnya tentang hotel bajet yang mampu didiami we ols sekeluarga. Alkisah aku hingatkan ayahnda sudah booking la hotelnya. Semalam tengah gigih hapdate belog boleh beliau soh aku booking hotel. Aisehmen. Udah hujung nyawa baru nak booking memang mengah la nak cari.

Dah jerit-jerit kat fesbuk dan twitter semalam tapi lom sempat nak cekidout. Mana tahu u ols ada cadangan lebih bernas kan kan. Dapat pahala tau tolong orang dalam kesusahan. Eceh!

Kembali ke tajuk cerita, semalam aku ada gugel dan calling-calling tapi bilik untuk rate about RM300++ semua sudah full house. Yang tinggal semua rege nak koyakkan poket seluar. Oh,sangat tak mampu la u ols. Lagipun nak stay 1 malam je. Janji selesa dan boleh terbongkang merehatkan badan sudah.

Kalau tak hotel pun boleh je. Rumah tumpangan atau homestay yang tak lebih 5km dari PICC pun olrite. Kerjasama anda untuk tinggalkan komen yang membantu amatlah dihargai.

Sent from my mobile device.


Psstt...nak tau hotel mana we ols stay???? Picit --->SINI<---- ye. Details hotel semua ada :)


7 comments:

joegrimjow said...

presint 9
xde hotel tapi ada rumah
hehe

joegrimjow said...

cuba puspanita
klu 5km dari picc mmg xde hotel, jauh pun ok

ardinihumaira said...

isk3..
kalo cemtu meh duk umah dni meh kie-yu cayam. hiksss... ado gak dni nak kena ketul kepala baik dni lariksss


haha hari2 lariks apo nak jadi

TUKANG KATA said...

maafla..saya tak duduk area tu

tak dpt nak membantu

-kalau sudi komen la entri saya pula,falsafah cinta-

Nine said...

tahniah buat adinda konvo..kena tanya org yg selalu gi sana diorang mesti tahu..u surfing tu pun ok gak..

✿ CikCimi said...

eh cop.
aku pun konvo hari sabtu r kt picc.
sok amek jubah.
adinda ko belaja man?

SyUhAdA said...

x tau~