Twitter + ChurpChurp= $$$ | Belog Ohsem

Jom selongkar

Saturday, August 7, 2010

Twitter + ChurpChurp= $$$


Aku ada bela sekor burung warna biru (aku suka biru). Burung biru itu baka dari jenis Twitter. Oh, tak payah kenalkan lagi sebab sudah ramai blogger yang bela sama.

Satu hari burung biru aku berkicau riang gembira. Aku tanya kenapa? Dia jawab baru berkenalan dengan kawan baru. Nama kawan baru dia ChurpChurp, duduk satu rumah dengan Nuffnang.

Comel betul kan?

Burung biru aku bagitau ChurpChurp nak bagi $$$ tapi dengan syarat. Tolong kepoci gossip panas yang dia bagi pada kawan-kawan burung biru yang lain.

Aku cakap aku tak faham. Burung biru tunjuk aku slideshow ini guna iPhone dia. Cis! Kau dah pakai iPhone tak bagitau aku.

Wah! Senang gila. Aku cakap pada burung biru kawan dengan ChurpChurp baik-baik. Nanti boleh belikan aku iPhone. Hee. Burung biru cakap boleh tapi ada syarat. Eh, dengan aku pun kau nak bersyarat bagai. Hampess.

Burung biru suruh aku buat entri pasal kawan baru dia supaya blogger lain pujuk burung biru mereka kawan dengan ChurpChurp. Ok, done! Sudah siap entri baru untuk burung biru kesayangan. Bukan selalu dia mintak apa-apa dari aku.

Burung biru aku dah dapat $$$. U ols bila lagi? Jom ChurpChurp.

Blog Pilihan Hari Ini

Entri Gambar Joe Wings Masa Muda : "esok2 cari gambar masa baby pula..hehe " - kujie


1 comment:

Faiz said...

thanks kie-yu..=)