Belog Aisumi Gadis Atas Awan | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, August 24, 2010

Belog Aisumi Gadis Atas Awan

Dia bukan burung
Dia bukan bidadari
Dia bukan kawan matahari
Tetapi dia ialah seorang gadis yang ada blog
Blog tempat dia luahkan segala perasaan yang terendam terpendam
Dan yang uniknya dia sangat mengagumi AWAN

Betul kan cik sumi? Kalau nak tahu dah setahun lebih aku follow belog ♥ Aisumi Gadis Atas Awan ♥ ni tau. Cuma Aisumi je yang tak tahu. Hee. Aku kan pernah habaq ada satu belog lain dulu, dengan belog itulah aku follow beliau. Sampai sekarang masih bertahan belog comel ini. Tahniah Aisumi!

Kalau nak tahu, cik adik manis ini tak sombong. Walaupun baru sekali menyapa di kotak komen tetapi rasa dah macam kenal lama. Ini bukan cobaannn..ini betul-betul!

Moh tengok apa yang menarik di belog ♥ Aisumi Gadis Atas Awan ♥:
  1. Terdapat banyak tutorial menarik yang boleh dijadikan rujukan
  2. Kalau jadi follower boleh dapat award comel  3. Ada review novel yang telah beliau baca sebelum ini. Siapa ada minat yang sama boleh geng dengan Aisumi.
Kaki shopping online boleh juga usha blogshop milik Aisumi yang menjual pakaian yang cantik-cantik dan berbaloi-baloi. Jom singgah ke Aisumi Bshop untuk mencuci mata. Sebelum tu pastikan akaun bank berduit sebelum frust tak dapat beli baju cantik. Hee.

Pengumuman kepada jejaka yang masih mencari gadis idaman, kalau nak tahu cik Aisumi kita ni masih belum berpunya tapi sang arjuna idaman hati dah ada. Hee. Nak berkenalan dengan lebih rapat boleh add fesbuk dia di sini ye. Add jelah, toksah malu-malu.

Kawan-kawan belog R4T semua ramah-tamah. Ai loike!No comments: