Dini's 4th Giveaway - Dari belog MJ | Belog Ohsem

Jom selongkar

Saturday, July 10, 2010

Dini's 4th Giveaway - Dari belog MJ


Contest datang lagi! (baca dengan nada iklan TORA; mainan kanak-kanak dalam kotak biru tu)

Petang tadi baru komen di belog Contest & Giveaway Dni mahu join, malam ini kena tag dengan cik MJ pula (salah seorang klien VIP R4T). Macam tau-tau je beliau ni. Heee.

Takmoh cakap banyak, meh cekidout:

4th GA Dini. Sila klik gambau.

Syarat-syarat penyertaan yang aku kopipes bulat-bulat dari belog beliau sila kelik banner 4th GA Dini atas nuu untuk tengok syarat-syaratnya. Mekaseh.

Hadiah utama untuk direbut adalah perfume yang bernilai RM109.90 dan hadiah untuk 2 kategori iaitu cabutan bertuah dan referral terbanyak.

Last but not least, tarikh tutup penyertaan adalah pada 8 Ogos 2010 jam 1 tengahari.

Ouh, ada trend baru dalam contest iaitu sesi tag-mengetag. Belog-belog bertuah yang aku nak tag bagi memenuhkan syarat adalah seperti berikut:
  1. Segalanya Mungkin
  2. sh*t,cheeky,noty
  3. ♥Aisumi Gadis Atas Awan ♥
  4. ~Anastasia-Ann~
  5. Sepatah Kata
  6. Baby & Me
  7. Riwayat Hariku
  8. One Day at a Time
  9. NISECA suka merapu
  10. BLOG TAK DE TAJUK
  11. Jiran Tetangga (Followers) R4T
Nak join tapi nama tak tersenarai? Jangan bersedih hati sebab anda masih boleh sertai contest ini. Ikut sahaja syarat-syarat penyertaan & kalau baik hati nak tepek R4T sebagai referral lagi bagus+bijak+comel.

Pesanan dari aku bila sudah join jangan lupa tepek URL belog ini sebagai referral ye. Kalau tak nak join tak apa, tiada paksaan. Kita tetap geng!


Anggaplah ini salah satu cara untuk mengeratkan hubungan silaturrahim sesama blogger.


12 comments:

TIA FATIHAH said...

nice one!

ardinihumaira said...

yeppiii.. thanks Kie-yu sudi join!

Goodluck!


luv ya,
dni ---> duk makan kokopai ;p

Jieda said...

okay...akan dijoin.thanks tag akak

sop said...

wah..kontest.. i like..
nanti sop join, refferer.. mestila lah Kie-yu

Hidayah Ismawi said...

Ok set .. will enter with my contest blog ok?

MY LATEST ENTRY: Breakfast at Hassan Shah

Eciz said...

huaaaaaaaaaaaaaaaa. aku kena jugak ke. oke. nanti ada masa akak buat ye nyah. LALALALA

hans said...

wow
dapat perfume tu

MaryamJamilah said...

Heheh.. comel je kamu ni.. tora datang lagi. :p gud luck ye.. ^^

Nia said...

Dah join dah yang.
Refer kat blog ni dah.
Kalau part bunyi TORA tu ade bunyi lagi gempak..hehe

hanaKir@ said...

tenkiu..

princess_eryna said...

ku sahut seruan contestmu...huhuuhu

SHaKieRa KaMaRuDDiN said...

nk tnye...
cmner nk bwt gambar yg awk ley klik 2 untuk bkak website yg ade syarat2 dye?
pas2 cmner nak dptkan code gmbar utk ltak kt sidebar..n cmner nk tag name orng kt post blog kite?