Wajah-wajah Pemenang Contest Dialog Kitty [Updated] | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, June 30, 2010

Wajah-wajah Pemenang Contest Dialog Kitty [Updated]


Seperti yang dijanjikan.. hari ini aku akan umumkan 3 nama pemenang untuk contest Dialog Kitty di R4T.



Dan..

Pemenangnya adalah...

(drum roll)







erk!



Tak dapek den nak nolong! Jadi kepada semua peserta stay tune @ R4T!! Mana tahu nama anda naik malam ini. Hee.

Ini bukan gimik tetapi kisah benar. Jangan marah u ols!

Updated ~ 23:23 p.m.
Hoh. Ramai yang bertapa dok tunggu result ye..mekasey banyak-banyak. Kali ini betul-betul, bukan cobaan. Kekanda sudah pass nama pemenang sekejap tadi. Meh cekidout 3 orang blogger yang berjaya menggeletek kekanda dengan dialog mereka:

Kesatu: anin

Kedua: Encik aMin

Ketiga: kot@k ~~

Kesatu, kedua @ ketiga hadiah tetap sama ye. Harap maklum. Janganlah claim hadiah bonus pula. Hee. Kelik mereka kalau nak gelak sama-sama.

Kepada pemenang, sila e-mailkan maklumat berikut ke fourth.floor424@gmail.com untuk proses penghantaran hadiah.

1. Nama penuh:
2. Alamat surat mengurat menyurat:
3. No telefon:

Aku akan inform bila hadiah telah diposkan. Sekiranya pemenang tidak memberi respon dalam masa 3 hari dari tarikh entri ini, aku akan minta kekanda pilih dialog bertuah yang seterusnya. Deal?

Kepada yang kurang bernasib baik tuu jangan bersedih hati. Cuba lagi di masa hadapan. Aku memang tengah galak nak buat contest sekarang ni. Kalau tak mahu join contest R4T, ada banyak lagi contest lain yang sedang berlangsung sekarang di blog kawan-kawan kita. Boleh cekidout di malaysiagiveaway.blogspot.com untuk mencuba nasib ;)

TAHNIAH kepada semua pemenang dari aku dan kekanda~~


17 comments:

ardinihumaira said...

hik3... saspen dni tadi. ingatkan cakap dni yang menang... tu gambo tu tunjuk kat dni.. kih3... lariiii lariii kucen kejar dni ;p

KaiZeN SHiNoBi said...

cheh... saspe2n kan orang je... waaa aq x sempat nak ikowt!!! ngee~

hans said...

wah
baru nak melompat meraikan kemenangan
hahahaha(gila perasan den)

Eciz said...

jeng jeng jeng!





kau memang suka buat org teertunggu kan q.



lalalalala. ema mana? erk

Kie-yu said...

@Eciz
hampess lu eciz!
hahaha

miss nana said...

aiyak. tipah tertipu. haha. xpe2. congrats la kpd sume bkal pemenang. =_=" <---- muka pasrah

Jemput jenguk sini
Berita Baik untuk Cats lover

Kie-yu said...

@miss nana
sygs..kamu pnye link broken lorh~

miss nana said...

la yeke. aiyak =_=" x perasan

ummuabdullahsyaakir said...

Salam ,

Tahniah anin..hehe memang lucu dialognya..

Terima kasih buat akk juga sbb buat contest ni...saya suka kucing tau kak ^_^

Mr PenyuBiru said...

tahniah pada pemenang.

lepas buat contest capture bilangan hit visitor yer.dah lama aku tak gunakan plugin auto refresh tu.hehe..

Kie-yu said...

@Mr PenyuBiru
boleh bro tp mr.penyubiru excluded la. heee.

marina anakcikbob said...

sedih plak xmenang..hukhuk..

Kie-yu said...

@marina anakcikbob
alalala. jgnla sedey babe.
try next time k.
bnyk contest ada skrg ni ;)

Encik aMin said...

wah... saya memang dah sangka saya akan menang.. (ayat berlagak tak boleh blah...) hahahar... :p

Kie-yu said...

@Encik aMin
hehehe
tahniah ye~

sop said...

tahniah pemenang...
cari gak nama sop, x der rupanya.. huhuhu

Encik aMin said...

Kie-yu, i ada buat entry khas pasal menang blog ni... :)

http://aminpunyastory.blogspot.com/2010/07/first-time-menang-kontest.html

tenkiu2... :)