Aku dan Misi Garam | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, June 22, 2010

Aku dan Misi Garam


Masa tengok wayang dengan adik bongsu ahad lepas aku ada ternampak satu poster yang macam selalu tengok.

Lalu aku teringatkan misi yang aku jalankan dan belum lagi kepoci kepada anda semua. Ya, aku sedang menjalankan misi sekarang. Tapi misi ni bukan macam James Bond atau Inspector Gadget. Misi ini misi di mukabuku yang ditaja oleh Sony Pictures Malaysia. Kenapa nama misi garam? Eh, aku tak tipulah. Tak percaya tengok banner ni:

Sempena tayangan filem lakonan awek bibir seksi, Sony Pictures Malaysia adakan satu contest best untuk kita semua. Hadiah memang menarik hati woh! Misi pun bukan susah sangat. Ala-ala mengunyah kacang cap tangan Ngan Yin je. Hee.

Meh tengok hadiah best!

1. *Grand Prize x 1:
a. 2 return flight tickets to Sydney, Australia
b. 3-nights hotel stay in Sydney (based on twin sharing) - Hotel will be determined by BVICTS.
c. SALT Sunglasses
d. SALT snowy beret

*Meal, transportation & shopping allowances are not provided.
*Airport Tax & Fuel surcharge & Insurance are not inclusive.
*NO changes to flight and hotel bookings once confirmed.

* Prize validity: 1st Aug – 31st Oct, 2010

2. 2nd Prize x 1:
a. Sony Handycam CX150E series (Full HD)
b. SALT sunglasses
c. SALT snowy beret


3. 3rd Prize x 1 :
a. 32GB Sony Walkman A series
b. SALT sunglasses
c. SALT snowy beret

4. Weekly prize x 5:
a. Sony Outdoor Headphones
b. SALT Lenticular Notebook
c. SALT Travel Pouch

Copy bulat-bulat dari mukabuku contest. Maklumat lanjut meh konvoi ke “Who Is SALT” Contest - Malaysia. Sebelum nak sertai misi garam ini haruslah kena join group dulu ye. Aku dah join dah ;)

Aku masih tertanya-tanya kenapa SALT? Belum gugel lagi pasal filem ini.


10 comments:

KaiZeN SHiNoBi said...

adeh... x paham der... hehehhee

Kie-yu said...

@KaiZeN SHiNoBi
hahaha
xpaham? kelik je link FB tuh
paham ler nnt ;)

iemaZAIMAH said...

pnh tgk poster tuuuuuuuuuuuu...nmpkje angie jolie trus excited gilerh!

hehe..mnt bce iklan je..nk join lum tergerak hati lg..

helena's said...

adiah dia peeeeerrrhhh!

ardinihumaira said...

uiyyyooohh! nak adiah dia.. tapi tak ado fb nak join benda tu. huaaa nak adiah je buleh tak ;p

psstt angelina jolie punya bibir tu dni nak curi laaa.... hiksss

fiD said...

macam x best je bro, he

hellioz said...

salt is GARAM
fullstop!

gyahahaahahahahahahahahahahahahah~

Nia said...

diaorg bercerita pasal garam? hehe..angelina jolie jual garam kot

Sylarius said...

aku ingat dia ada kena mengena dengan kretek indon jenama gudang garam kot.

Mr PenyuBiru said...

itu hari pernah kuar gambar AJ berlari kaki ayam dlm citer ni.

hmmm..cam best jer contest ni.nnt nak try usha aa.