Jika Kau Tak Datang. CT feat KD & Popular | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, June 18, 2010

Jika Kau Tak Datang. CT feat KD & Popular


Era.fm baru lepas mainkan lagu Jika Kau Tak Datang duet 2 diva; Dato' Siti Nurhaliza & Kris Dayanti. Dalam sehari aku agak ada dalam 30 kali dimainkan. Okey aku tipu. Tak taulah berapa kali tapi memang banyak. Maknanya lagu ni diminati ramailah kan. Meh nyanyi sama-sama.

Terima kasih google image ;)

Jika Kau Tak Datang – Siti Nurhaliza ft Krisdayanti

Jika kau tak datang

Jika kau ingkari

Aku sesali…
sesali


Jika kau tak datang

Jika kau ingkari

Aku kan mencari lagi

Jika batas waktu yang kau berikan telah tiba

Tak ada alasan apapun yang ingin kudengar

Kamu harus datang


*Saat-saat indah yang selalu kunanti-nanti

Kau ikatkan janjimu untuk sehidup dan semati

Hanya demi kamu


**Mesranya berdua merengkuh semesta

Nikmati gelora asmara

Lepaskan gejolak membara oh


Chorus

Jika kau tak datang

Jika kau ingkari

Aku sesali sesali


Jika kau tak datang

Jika kau ingkari

Aku kan mencari lagi

Cinta lain

Yang mengerti aku

Sungguh Pasti


Ulang *, **
Ulang Chorus


Mengapa hanya

Aku yang merasakan kebimbangan

Resahku oh


Ulang *, **
Ulang Chorus
#

Aku pasti akan menyesali

Pasti akan menyesali



Ok. Sudah nyanyi meh nak habaq satu cerita. Semalam aku terkedek-kedek ke City Square (CS) lalu menemukan sesuatu yang menarik di sana. Jum cekidout suasana di ruang legar mall:

Hah. Dapat agak tak apa yang sedang berlangsung? Yezza, tepat sekali. Jualan murah besar-besaran dari syarikat buku Popular. Up to 70% u ols! Berlambak buku-buku dari pelbagai jenis ada di sini. Cik akak dan cik abang di sekitar Johor Bahru yang pesen ulat buku bolehlah datang serbu.

Aku tak pasti berapa lama jualan ini akan berlangsung. Semalam nak cepat punya pasal snap gambar masa tengah berjalan, atas eskalator. Banner pun aku tak perasan. Takpelah, nanti kalau pergi lagi aku update info ye. Takpun anda usha je laman web rasmi Popular untuk promosi yang akan datang.

Tak tahu lokasi City Square di mana? Meh aku bagi peta kenduri. Klik la, jangan malu-malu.

Lagu di atas ditujukan kepada sesiapa yang tak pergi jualan murah ini. Hee.



13 comments:

ardinihumaira said...

dni suka buku! buku terbaru yang dni beli adalah buku caren lissner yang mana penulisnya sendiri datang ke blog dni. terharu betul.

pssst lagu jika kau tak datang tu dni wat ringtone dah. sebab best. hehe

nabilah_2908 said...

bukan kt era jer...kt hot pun asik mainkan lagu ni jer...huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWSOME PHOTOGRAPHY

Mr PenyuBiru said...

laa..ingatkan pc fair tadi.hee

Shuk said...

hehe, tak silap IT fair pun baru on arini. tak ingat pulak kat mne buat, landmark kot :)

hellioz said...

blikan gwa buku ilmiah

gwa buang mase byk sgt layan blog sampah gwa neyh
gyahahaahahh~

fiza said...

Salam singgah, tgk ki-yue yg baik hati (^_^)

Ala...jauh lah plak pesta buku tu.

Kie-yu said...

@ardinihumaira
yeke. penulis tu ada blog juga eh
btuahla dni ;)

lagu tu mmg best tp kalau dgr bnyk kali bosan la plak
hehe~

Kie-yu said...

@nabilah_2908

ape nak buat
tgh feymes lagu ni
dgr je lah
hehe

Kie-yu said...

@Mr PenyuBiru
pc fair ada gak kot
shuk kt bawah bru reply
nnt crik info
incik penyu nk trun JB ke?

Kie-yu said...

@hellioz
meh aku nk kutip belog sampah lu buang dlm tong
wahaha!
sampah pon ada gak yg bce ape
biaq pi kat depa tu

Kie-yu said...

@fiza
hee..mane tau baik hati ni
nk bodek eh
hahaha

tak jauh la
kt JB je
bkn kt Hong Kong =p

mindbreaking said...

kalau dtg x pegi2...huhuhu...

Kie-yu said...

@mindbreaking
hehe~
macam mana tu MM? kurang fhm la =p