Peraduan Teka dan Menang - Apa ada dalam porch beg gnesop? | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, June 14, 2010

Peraduan Teka dan Menang - Apa ada dalam porch beg gnesop?


Ha.. yang jauh meh datang dekat. Yang dekat meh datang rapat. Nak habaq mai ada satu contest sedang berlangsung di belog Riwayat Hatiku. Tuan tanah dikenali dengan nama glamernya, bro gnesop. Untuk pengetahuan semua, beliau ini adalah peserta pertama untuk contest di R4T. Jadi aku sangatlah bersemangat nak join contest beliau tanda sokongan sesama blogger. Yeah!

Jika nak tahu details dan syarat-syaratnya yang senang tahap kacang goreng, sila semak di sini ye.

Hadiah untuk peraduan ini ialah Termos serbaguna dan ruang pengiklanan di blog Riwayat Hariku bersaiz 125X125 selama sebulan. Termos istimewa ini diperbuat dari aluminum berkualiti dan boleh diguna untuk air panas atau sejuk.




Meh selongkar. 10 barang yang aku agak ada dalam beg porch bro ini adalah:
  1. Dompet
  2. Kunci rumah
  3. Telefon bimbit
  4. Broadband DiGi
  5. Glove
  6. Selipar spare. hehe
  7. Panadol
  8. Kunci pejabat
  9. Sapu tangan
  10. Jaket
Hah. Jawapan memang cukup 10 tapi yang betulnya entah berapa. Aku tak tahulah lelaki bawak apa dalam beg, kalau teka handbag perempuan lebih dari ini aku boleh list. Susah jugak nak memikir jawapan ni walaupun tak banyak.


Meh la join u ols!



7 comments:

sop said...

wah.. terrer juga kie-yu..
nak tau jawapan? tunggu 20 jun 2010..
good luck..
penyertaan di terima.. :)

Kie-yu said...

hehe~
harap2 ada yang sangkut bro
kalau salah semua buat malu je ;)

ardinihumaira said...

Goodluck tau! hehe.. susah tu nak teka... ;)

p/s: Kie-Yu... anak tudung tu RM15 sehelai ;p

KaiZeN SHiNoBi said...

err selipar spare? macam salu slipar hilang kat masjid je... ngehahaha

iemaZAIMAH said...

err..kucing muat tak dlm beg tu??hik3

kenwooi said...

10 things? that's kinda hard =/

sop said...

dtg check jawapan..
good luck