Surat Terbuka Kepada Metro Berkenaan Laporan Melibatkan Kaum Sarawak | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, May 16, 2012

Surat Terbuka Kepada Metro Berkenaan Laporan Melibatkan Kaum Sarawak

Salam y'alls..


Isu akhbar tempatan 'Metro Mohon Maaf Siar Laporan 'Ibuku Isteriku, Bapaku Suamiku' jadi topik hangat semalam. Hit R4T melonjak sampai 200++ gara-gara entri hangat tersebut. Nak baca? Klik link kat atas yang diboldkan biru tu. Semalam aku tengok ada link pasal hal ni kat myMetro online tapi pagi ni selongkar-selongkar balik dah tak jumpa. Eh, sehari je ke publish dan pihak metro tak archive ea?



Sesambil google tu aku ada terjumpa entri mengenai surat terbuka kepada pihak metro mungkin dari orang sana jugak. Meh baca sama-sama:


Surat Terbuka Kepada Harian Mero Berkenaan Isu Sumbang Mahram Kaum Penan Yang Menimbulkan Kemarahan Warga Sarawak.

Buat baik berpada-pada buat jahat jangan sekali.


2 comments:

delarocha said...

susah nak cakap benda macam ni, ada positifnya jika dibongkar, ada juga negatifnya.

MR Penyubiru said...

kalau laporan dari harian metro ni mmg tak heran sangat sebab aku sentiasa meragui laporan berita dari mereka. banyak kali dah laporan yg ditarik balik dan mintak maaf,tapi lepas tu buat lagi.