Teringin Nak Makan Kuih Makcik Anne | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, May 18, 2012

Teringin Nak Makan Kuih Makcik Anne


Salam y'alls..

Semalam sebelum melelapkan mata ada gugel2 kejap nak bagi mood tido mari, sekali terpandang latest update dari kedai makcik Anne pasal promosi sempena hari Ibu & Bapa bulan Mei - Jun ini. Terus kecur air liur teringatkan kelazatannya. nyam nyam nyam!

Tapi kan..


Promosi untuk hari Ibu kat Auntie Anne's outlet dah lepas, so kena tunggu bulan Jun nanti baru ada promosi hari Bapa pulak. Feveret ai tu Cinamon Sugar sebab rasanya sweet-sweet gitu, takdelah manis bebenor. Tak boleh jadi ni, nk tunggu bulan Jun meleleh air liur tunggu jadi apa kata bali kerja ni pergi usha mana-mana outlet berhampiran. Plaza Pelangi? AEON Bukit Indah? City Square or KSL City?



If y'alls nak tau outlet kat negeri masing2 sila picit gambar peta kat atas ni untuk cekidaut. Kalau nak tegnok menu pulak boleh picit sini k.

Cau cin cai :)

Sedapnyaaaa!!


2 comments:

nadia said...

sedap ke kieyu? xpernah try.
kesian kan. hehe.

Kie-yu said...

wajib try babe!