Metro Mohon Maaf Siar Laporan 'Ibuku Isteriku, Bapaku Suamiku' | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, May 15, 2012

Metro Mohon Maaf Siar Laporan 'Ibuku Isteriku, Bapaku Suamiku'

Salam u ols..

Selamat pagi. Dah lama tak blogging ni rasa kekok pulak tetiba. Hee. Pagi ni mood rajin usha akhbar online dan nampaknya ada berita hot gitu. Al-kisah aku dah berapa hari tak baca paper.

Ada sesapa baca berita pasal 'Ibuku Isteriku, Bapaku Suamiku' tu? Cuba selak Metro Ahad tak silap aku, takpun gugel je, sure bersepah blogger publish berita ni.



Statement moho maaf ni aku ambil dari myMetro online dan masih panas baru keluar oven. Kalau ikutkan sinopsis, terdapat banyak aduan diterima mengenai laporan artikel berkenaan kaum penan tu. Ada pihak yang mungkin tersinggung dan ini menyebabkan ramai yang menghantar malumbalas kepada pihak metro.

Harap-harap perohonan maaf secara terbuka ni diterima oleh pihak yang berkenaan dan menjadi iktibar juga kepada pihak myMetro. Malaysia kan negara yang demokrasi gitu. Semua benda boleh bawak berbincang, tak gitu?


Fikir panjang sebelum buat sesuatu yer..




5 comments:

Aujinz said...

Metro memang selalu nak letak tajuk gempak jer..

saja nak kontroversi..

Anonymous said...

bukan tajuk gempak..tp tajuk yg tak masuk akal dan keterlaluan yg melampau kurang ajar..

Anonymous said...

Ingat lepas post article macam tu senang je nak minta maaf? Maruah orang sudah tercemar... Wahai Metro, sedarlah daripada kejahilan!

PraNormal said...

Emmmm.... Janganlah macam tu. Setakat kata/tulis minta maaf dah tak cukup. Sangat memalukan.

Dahulu pun ada juga kes macam ini. Kes ngayap. sekarang nak panaskan lagi.

Tuggu apa kata Datuk Taib Mamut?????/

PraNormal said...

emm