ARDIUM Smart Multi Pouch yang Menawan | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, May 17, 2012

ARDIUM Smart Multi Pouch yang Menawan


Salam y'alss..

Usha-usha site milkadeal semalam dan terjumpa satu offer yang menawan kalbu. Dah lama tak shopping online tiba-tiba rasa gatal pulak tangan ni. Hee. Aku tak pernah lagi beli via this milkadeal. Moh tengok ape barang yang berjaya menawan hatiku ini.



Comel kan? kan? Apa yang lebih penting ianya murah dan MULTITASKING. Macam-macam mende boleh sumbat dalam tu sebab ada banyak kocek dan ruang. Suka! suka! Dengan RM27 y'alls boleh dapat:

What You'll Get

  • Choose either ONE ARDIUM Smart Multi Pouch

  • or TWO ARDIUM Smart Multi Pouches

  • 6 lovely colours : Brown, Light Pink, Red, Mint, Violet and Purple.

  • Free delivery to West Malaysia


Deal ni ada lagi 4 hari so aku kena cepat sebelum tamat promosi. Kalau tak meloponglahhh. Kepada sesapa yang nak join d club pegi klik gambar pouch tu untuk dapatkan details.

Malam ni kena rembat jugak, tak kira!


2 comments:

SyUhAdA said...

cntik..nak usha jgk lah.

Kie-yu said...

jum usha..jum..