Konsert Double -Trouble Search & Wings di JB!! [Updated] | Belog Ohsem

Jom selongkar

Sunday, May 16, 2010

Konsert Double -Trouble Search & Wings di JB!! [Updated]


Baru lepas cotcet-cotcet dengan kekanda mengenai Konsert Double-Trouble Search & Wings. Kekanda frust gila tak dapat tengok konsert tersebut di Arena Tertutup, Bukit Kiara Equestrian & Country Resort pada 1 Mei lepas.

Tetapi...

Alangkah bahagianya apabila kawan baik beliau bagitau ada lagi chance nak pergi ke konsert itu. Aku pun apa lagi, cepat-cepat minta bantuan encik gugel mencari maklumat dan jumpa! Kredit kepada laman web ini. Mari baca! Ini adalah berita baik punyaaa untuk warga Johor sekalian.

Kidnap dari - [http://www.1malaysiaticket.com/]

Siri Kedua Konsert Double Trouble Search & Wings
Tarikh : 5 Jun 2010
Hari : Sabtu
Masa : 8:45 malam
Tempat : Stadium Larkin, Johor Bahru a.k.a Stadium Tan Sri Dato Hj Hassan Yunos (klik sini untuk mendapatkan lokasi / peta)
Harga tiket : RM70

Kepada peminat Search & Wings, cepat tempah tiket anda sebelum semuanya sold out. Tiket mestilah macam goreng pisang panas. Kalau tak dapat rugi woh! Macam mana nak dapatkan tiket konsert? Ada dua cara yang boleh dipilih.

1. Bayaran secara tunai (Updated list)
Anda boleh dapatkannya di agen-agen yang dilantik seperti berikut:

ZIG ZAG (Rock Station)
G4A, Pandan City, Kangkar Tebrau
81100 Johor Bahru
Latif Abdullah - 016-744 5049 / 07-334 8611

ZEPPELIN EXPRESS - Pasir Gudang
Rock - 019-717 2124 / 012-260 9197

L.C Catering
No 340 Jalan Balau 1
(Jalan Tebrau) Taman Melodies Johor Bharu
Hazi Zaimi - 012-770 8606

Kedai VCD / Pasar Borong JB
Jalan Tebrau Johor Bahru
Iskandar - 017-776 6382

Diva Karaoke Club Bistro
Taman Suria & Bandar Seri Alam Johor Bahru
Fauzi - 012-785 4246

Emage Mobile Centre
No. 7, Jalan Masjid
Kg. Melayu Majidee
Hazhar Mohamed - 019-777 1111

Music Valley
Angsana Johor Bahru
Cik Tyta - 017-235 7895

Triadhipa Jaya Cargo Ent.
No. P8, Tampoi Mart PTD 90667, Jln Dato Toh Ah Boon
Kg. Baru Tampoi, 81200 Johor
Mas Auto - 016-742 8434

RETRO CAFE
No. 14, Jalan Tampoi 5
81100 Johor Bahru
En. Ishak Ahmad - 019-717 8181

DUA SUARA

1) GL 39, Plaza Kota Tinggi
Jln Tun Sri Lanang
Kota Tinggi, Joho
Tel - 07-883 2212

2) S23 KIPMART
Kota Tinggi
Jln Maju Kota Tinggi, Johor
En. Agus Syakir Adnan - 016-726 2525

BANAFEE VILAGE REST
9022 Jalan Dato Abullah Tahir
80300 JB
Mimi - 017-7978560

*dipetik dari website 1 Malaysia Ticket.com.

2. Bayaran secara online
Boleh juga beli tiket di laman web ini. Klik link untuk maklumat lanjut.


Akhirnya tercapai hasrat kekanda nak tengok Search pujaan hati beraksi di depan mata.

Updated ~ 30 Mei 2010 @ 11:28 p.m.

Berita gembira untuk warga Johor sekalian, tiket untuk konsert sudahpun mula dijual. Kawan aku baru sahaja melayang-layangkan tiket yang baru dibelinya tadi di depan mata. Ini tak boleh jadi. Malam esok nak ajak kekanda sauk sebelum habis.

Moh kita serang Music Valley, Angsana dan agen-agen yang terpilih untuk mendapatkan tiket!

Updated ~ 9 Jun 2010 @ 8:38 a.m.
Anda cari review Konsert DT2? Klik sini. Tq ;)


7 comments:

~Blabberina~ said...

tapi tu la..drummer n gitaris search xbaper sihat lg tu..klu betul2 100% sihat,msti lg power

Redbloodsnow said...

wahhh...byk gak ek konsert konsert berlangsung ea..hehehe. haaa uols org org JB. pergi jgn x pergiii..hehe

Kie-yu said...

~Blabberina~ :
ouh. ye ke. xtau pulak dorang x sehat. hope kt JB nnt da ok!

Redbloodsnow :
Jum pegi tgk konsert!! hee ^__^

Mr PenyuBiru said...

aik? masih tak jual lagi. konsert dah dekat tu.huhu

Kie-yu said...

tu la psl bro~
hari Khamis aritu usha kat Music Valley pun still belum jual.
apekah..

Ada join Nuffnang comment utk dpt 2 free ticket. hope sgt terpilih dpt ticket tu~

velasrizal said...

mmg best konsert diorg ritu..

Alat Melempiaskan Nafsu Anjing ?

Kie-yu said...

velasrizal :
ouh. da pegi tgk eh?
xsabarnye!