Entri Mi Segera. R4T Giveaway! [Updated] | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, May 5, 2010

Entri Mi Segera. R4T Giveaway! [Updated]


Entri ringkas semudah membuat mee segera ini bertujuan untuk menyampaikan satu berita agak gembira untuk anda semua. Aku yang sangat teruja melihat perkembangan follower yang hampir ke angka 100. Juga, kepada tetamu VIP Rumah 4 Tingkat (R4T) yang hampir mencecah 1k sehingga hari ini (hari ke-20). Alhamdulilah~


Enter Giveaway Pictures, Images and Photos
Giveaway untuk follower ke-100 dan tetamu VIP ke-1000 R4T. Tadaah!


Oleh sebab itu, aku bermurah hati nak bagi giveaway kepada blogger bertuah yang setia menepek & lalu lalang di sini. Ada dua kategori dan dua hadiah sahaja untuk direbut. Biasalah takde bajet sebab baru nak hidup berblogging. Gaji nuffnang pun belum boleh cash-out. hehe. Nanti aku update apa hadiah yang bakal dimenangi.

Cara nak claim hadiah senang sahaja:
  1. Mesti simpan print-screen sebagai bukti anda adalah blogger tersebut.
  2. Hantarkan print-screen tersebut ke SuratG @ tepek kat mukabuku pun boleh. Linkkan entri ini kepada blog korang dan buat satu entri khas.
  3. Komen / jerit sekuat hati di chatbox untuk memberitahu anda adalah blogger yang aku cari. Siapa cepat dia dapat!!

Tips nak menang hadiah, rajin-rajin singgah sini dan jangan lupa semak kaunter kira-kira kat sebelah kanan sinun & printscreen!
Kalau tiada yang sudi claim hadiah, aku akan cari pengganti berdasarkan kriteria-kriteria yang sesuai.


Selamat datang ke Rumah 4 Tingkat!! (R4T)


Updated ~ 8 Mei 2010 @ 11:10 a.m.
Ting! Dah dapat idea untuk hadiah giveaway R4T. Pemberian yang tak seberapa tapi berbaloi-baloi! Jum cekidout~
  1. Promosi blog di ruangan 'Iklaneka Boleh Tempah' selama 2 minggu. Banner akan direka untuk anda!

  2. Handphone case ditempah khas dari kak za dengan sulaman yang direka oleh pemenang. (Letak nama sendiri, corak pilihan sendiri)

Macam-macam ada~


13 comments:

Ann said...

1st time singgah blh join gak ke?

Kie-yu said...

Ann :
of course boleh~ xkesahla yg penting ikut syarat ^__^

knowg said...

tggu dekat2 seratus baru follow.. hahaha ;D

tunoor73 said...

alahai menyosal den folow awak awal2...hehehe...x derlah...saja bergurau...boleh folow kali ke duaka..

Kie-yu said...

knowg :
hehe~ xde hal la. yg penting follow ^_^

tunoor73 :
boleh saje. ada lg 1 utk pelawat VIP ke 1k kan. so, singgah la R4T selalu~

winna shinta said...

dah follow.. ehh.. tbe2..hahha

Kie-yu said...

winna shinta :
tenx! selamat mem'follow' ^__^

Nadri aka AyahAiman said...

salam singgah..

chamek kopitiam di Bandar Baru Uda terletak dkt Jalan Padi Emas 4/1 berhampiran dgn Maiden & Avon..kedai berhadapan dgn jalan utama (main road)..

jemput singgah ke blog saya @ http://mohdnadri.com

princess_eryna said...

payahnyerrr nak jd follower 1 rat tuh... adeh...

MISH LOLIPOP said...

eh sy dpt la no ker 1000..hhehehe

MISH LOLIPOP said...

eh dh bt entri khas dh...

http://nyokmanis.blogspot.com/2010/05/tetamu-vip-r4t-yang-ke-1000.html

Kie-yu said...

princess_eryna :
hee. saba je laa~

Kie-yu said...

MISH LOLIPOP :
okeh. roger! ur giveaway is otw~