Pakar US sahkan Anuar sebagai lelaki di dalam rakaman video seks | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, June 27, 2011

Pakar US sahkan Anuar sebagai lelaki di dalam rakaman video seks

Dapat berita panas ni dari Yahoo timeline hok Malaysia. Meh baca meh untuk santapan minda di petang Senin..


KUALA LUMPUR, 24 Jun - Pihak berkuasa Amerika Syarikat telah mengenal pasti lelaki dalam video seks yang kontroversi ditapis oleh "Datuk T" seperti Datuk Seri Anwar Ibrahim, mahkamah majistret diberitahu pagi ini.

"Keputusan analisis oleh pakar-pakar dari Dartmouth College, New Hampshire di Amerika Syarikat mengesahkan kesahihan video itu, bahawa tidak ada mengganggu atau apa-apa perbuatan yang dikenakan dan bahawa ia berasal dari perakam DVR diambil dari Datuk Shazryl, "Timbalan Pendakwa Raya Kamalluddin Md Said berkata apabila membaca fakta kes pagi ini. [Sumber berita]

Hee. Mintak ampun sebab bahasa agak pening. Ini semua angkara aku translate direct dari pakcik gugel. Tak pandai la nak konar-konar..

Ekceli panjang lagi ceritanya, kalau nak baca penuh klik link sumber berita kat atas nuu. Banyak juga komen-komen yang terbit dari pelbagai sudut pandang. Boleh baca dan enjoy! Komen? Noooo...Tak berani ahkak! Ke ISA nanti sapa nak jawab?


Tepuk dada tanya minda memasing yek.


8 comments:

Sylarius said...

Video tu sahih ke tak sahih ke, takda beza pun pada kita sebagai rakyat biasa ni. Harga barang naik sama macam tu jugak.

Haih.

kaizenshinobi said...

pakar ler sangat... hahaha

SyUhAdA said...

erm..
mcm2..

sW33tdARLiNG said...

hehehehe... dah Nik Aziz cakap video tu besi, takleh jadikan sebagai saksi... huhuhu

saksi tak boleh, tapi bukti boleh tak? apa2 je laa... masing2 ada anak, masing2 pikir laa nak anak2 idup bawah kepimpinan siapa...

ComeyBelako said...

hmmmm....

Nia said...

uii,..ahkak pun tak berani nak komen dik..huhu..

Ardini Humaira said...

huisyyy.. nuaaa.. nuaaa

- zuriey - said...

politik kotor sekarang ini..masing2 nak menjatuhkan yg lain..