Geng Blogger ada Virus lagi ke? | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, June 21, 2011

Geng Blogger ada Virus lagi ke?


Halo evribodi..

Update dari office melalui kak G-Mail lambung. Heee..

Just quick kepochi  nak tauuu samada Geng Blogger kita tu masih ada masalah lagi ke? Nak tanya ni tau bukan cari hal. *angkat tangan kiri kanan tinggi-tinggi* 

Sebab..sebab..

Merujuk kepada gambar di atas ada keluar warning tu masa aku tengah ngendap entri errrr halamak tak hingat sapa. Nanti dah ingat aku update yer. Mintak ampun tuan tanahhh.

Al maklonglah aku dah lama tak muncul di alam maya mungkin ketinggalan kereta api ke hapa. Please..please inform me yeahhh. Tq! 



3 comments:

munna said...

gb kena godam rasanya tak elok lagi kie yu...

ComeyBelako said...

tak berani bukak ler...i just rebuild my hard disk due to virus jugak. tersangat lah lotihnya nak retrieve semua file balik. ada yang hilang.

SyUhAdA said...

mcm ada lagi je..