Nota cinta untuk Klien VIP R4T :) | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, February 23, 2011

Nota cinta untuk Klien VIP R4T :)


Halo halo.. dah lama tak nampak batang hidung aku kan? Eh bukan selama ni memang tak nampak ke? Heee. Ok jangan mengarut banyak sangat. Sapa yang dok hingaq kata busy memanjang itu hari? Siap shout shout kat fesbuk. Nyampah ai!

Sumber: boncherry.com

Makanya meh kita straight to the point la eh u ols. Berkenaan dengan review pengiklanan yang dah lama terbengkalai. Oh pengiklan sekalian..mintak ampun mintak maaf banyak-banyak. Macam yang dah diberitahu semorang dapat extra 1 month tempoh pengiklanan dek kerana kehilangan tuan R4T sebelum ni. Even tarikh iklan u ols dah tamat review akan on macam biasa cuma kat tapak iklan sudah ilek la banner u ols eh. Kalau nak sambung meh habaq mai. Buleh tepek balik banner tu.


Disebabkan dah lama tak review meh nak refresh ingatan u ols kepada barisan klien VIP R4T yang disayangi selalu. Cewah!

belogmj[dot]com

Cerita baru? Haaa beliau menang iPhone 4 la u ols!!! Sila ucapkan tahniah kepada MJ :)


ardinihumaira

Sayam aku yang dah pun jadi tunangan orang. Selamat bertunang Dni!


riwayathariku

Dah lama tak menjenguk ke RH. Dah tukar template baru woh! Good Job bro :)


weedaliem

Cik Weeda yang comel lote. Sekarang rajin buat kek! Nak sikit dear..




Butik online yang serbanika. Jom shopping! Macam-macam ada :)


aisumi

Gadis atas awan yang humble dah ada new toy!! Jeng jeng jeng..


aisumi

Ada review untuk berbagai blogshop yang sangat menarik. Meh singgah jap.


hatikugetah

Hatiku Hati Getah pun template baru! Jom cekidout :)


Mahu Sumbangan RM 50 - RM 850 Sebulan? Klik sini okeh!


Rindu nak blogging laju laju macam dulu. Seriously!!!


12 comments:

aliesha kirana said...

kieyu pegi mana selama ni? lalalaala~ rindu kieyu!

Weeda said...

nape kie-yu x aktif blogging skang..cite sket..nak kawen ea...hihihiii

ardinihumaira said...

mekasih cayam :)

hehe tu la kan weeda... kieyu ni cenyap je... gigit dia jum ;p

Kie-yu said...

@aliesha kirana
busy sket la AK
coming soon punye entri ada btau nape
stay tuned okeh :)

Kie-yu said...

@Weeda
hehe
sorry eh weeda
bkn takmo aktif tp takde kesempatan
later on ada citer nape
lom nk kawen pun :p
tenx tau sbb owez sokong R4T :)

Kie-yu said...

@ardinihumaira
sme2 dear..
even tak aktif tp ada jgk jenguk2 blog u ols :)
tenx dni!

Weeda said...

@Kie-yu

hihii...
okies weeda tunggu update dari kie-yu..=)

Aisumi Chan Kawa'i said...

busy sangat eh dear? perasan jugak xnmpak online.. :)

sop said...

kemana agaknya kie-yu menghilang..
lama x singgah nih.. :)

Cik Liyana said...

olosss thanks lah syg...cikgetah xdan nk buat entry skg...bz sgt..huhuhuh bru stat kerja..nk jugak tempek iklan kt RT4 tp..huhu tksempat lagi..insyaAllah bulan depan kot.

MaryamJamilah said...

ohooooi kie yu. busy kah.. ^_^

soffya cik bulan said...

tq kie-yu sbb mengiklankan blogshop kite nihh n sudi bt bnner...tqvm dear :)