Kembali Setelah Ghaib | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, February 8, 2011

Kembali Setelah Ghaib


Wahhhhhhhhhhhhhhh...

Dah sebulan lebih tinggalkan R4T. Rasa janggal semacam menaip entri ni ha. Rindu kat u ols lah, agak agak ada tak yang rindu kat aku? HAHAHAHA. Ekceli ada nak update via mobile itu hari tapi setting dalam SE boleh lari sampai hilang segala mende. Boleh pulak dia create satu blog baru. Sabo je lah aku!

So hari ini digerakkan hati dan jari untuk berblogging semula secara aktifnya. InsyaAllah :) Kepada semua penyewa iklan mintak mahap bebanyak di atas kehilangan sementara dan sebagai tanda maaf aku lanjutkan tempoh selama sebulan secara percuma! Dedicated entry still akan disiarkan seperti sedia kala.


Ini entri kedua untuk tahun 2011. Ahaks!



15 comments:

tengkorakemas said...

tapi boleh redirect ke blog asal kan?

1st!

tengkorakemas said...

yeah TE 1st haha

ardinihumaira said...

nak kena ggt la tu tak update. ngap3 ;p

Belalang Hijau said...

smlm baru jer belalang borak dgn mrs.belalang. Belalang ckp-

"budak yg send kad raya kat abg dulu tu dah lame x update entry"hehehe

welcome back kie-yu...

Nabiel said...

ehh..
mane pegi??
huhuhu...lame xnmpk..
baru bpe ari lpas masuk blog nie..
igtkn dh xnk berblogging dh..hehehe
welcome back!

Kie-yu said...

@tengkorakemas

hehe. 1st eh. tade hadiah tau :p
dah pernah redirect tp lepas bukak battery setting hilang. ni nk wat balik semula. tq TE :)

Kie-yu said...

@ardinihumaira
adoi adoi adoi
mahapkan tuan hambe
pasni tuan hamba update laju2 ye :)

Kie-yu said...

@Belalang Hijau
hehe. kena seru dgn belalang terus kie-yu update blog :D

Kie-yu said...

@Nabiel
ada urusan peribadi sket. later on i stori mori k. tenx nabiel sebab rajin singgah :)

Weeda said...

kie-yuuuuuuu...


rindu la....

bardboo said...

lamanya menghilang..hehe...welcome back..

Jom Lawat Blog Bardboo

munna said...

welcome back kie yu.....

masterfaiz.com said...

welcome back kak! saya plak yang tengah stop berblogging kejap...huhu

nadia said...

welcome back kieyu yg lame menghilangkan diri..... ;))

please,
update blog mcm selalu ye.
rndu nak baca update2 dari kieyu lagikkkk..

nadia said...

welcome back kieyu yg lame menghilangkan diri..... ;))

please,
update blog mcm selalu ye.
rndu nak baca update2 dari kieyu lagikkkk..