Talking Cat - Tom | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, February 16, 2012

Talking Cat - Tom


Korang pernah godeh tak application ni? kalo penah meh share pndapat. Kepada yg belum silalah donlot. Free je weh..pegi google cepat sesapa yang ada smartphone touchscreen tu. Kalo xdak touch-touch xdapek den nak nolong.

Ekceli, aku tak tau ape motip application ni tapi pada pendapatan aku its more to 'release tensen tool' gamaknye (Sesuka hati aku create term baru). Natang yang aku donlot ni kucing nama Tom. Ade jugak hanjing dan hewan hewan lain yang xkoser aku nk donlot. Kalau kau jentik telinga si Tom ni nanti ada lah tindak balasnya. Bila kau bebel dia akan repeat setiap butir perkataan yang dia dengar. Gila kelakar hokeyy. Ada rasa macam nak telan natang tu pun ye jugak.

Ada sesapa tau apa lagi dak Tom ni boleh buat selain daripada menggedik tak tentu hala dpn skrin dan me'repeat' ckp org? Meh komen sket.

Sent from my mobile device.


6 comments:

kaizenshinobi said...

owh? Tom aku pakai baju dracula dan ada hiasan pumpkin kat belakang... lalala~

Kie-yu said...

hehe. Cayalah! Smart abes tu :p

nadia said...

yayyy! kieyu dah update! :)

munna said...

kak munna kena beli smartphone lah dulu ye ...barulah boleh main kucing ni

Ardini Humaira said...

lom penah lagi.. hehehe... comel lak nengoknye..

psssttt mana kie-yu menghilang ni :)

Mr PenyuBiru said...

anak aku suka layan si tom ni. skang ni dah ada si tom versi 2.